fbpx

Lelystad komend weekend in VaarTV

Watersport Lelystad

Zaterdag 6 februari om 17:00 uur is Lelystad te zien in de vernieuwde versie van VaarTV op RTL4. Wakeboarden, parasailen, sloepvaren, suppen. Wie weet wat de deelnemers van het programma in Lelystad gaan meemaken. Presentatrices Laura Hogendoorn en Nadia Palesa nemen ze mee op stap om het water van Lelystad te ontdekken.

Samen sterk
Dankzij een bijzondere samenwerking tussen Toerisme Flevoland, Gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren en de gemeenten Spakenburg Bunschoten, Zeewolde, Harderwijk, Dronten, Lelystad, Urk en Almere zijn er vier afleveringen van VaarTV tot stand gekomen. Na de aflevering met Lelystad volgen nog twee afleveringen in deze serie.

Nieuw format VaarTV
Sinds zaterdag 16 januari zendt RTL4 het geheel vernieuwde watersportprogramma VaarTV uit met de eerste vier afleveringen voor Flevoland en de Randmeren. Met het nieuwe format richt VaarTV zich nu ook op jonge mensen die enthousiast gemaakt worden voor verschillende vormen van watersport. VaarTV wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 16 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14:00 uur en 14:30 uur bij RTL4.

Het bericht Lelystad komend weekend in VaarTV verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply