fbpx

‘Lelystad geeft licht’ op veel verschillende locaties

Underground (2)

December is een tijd van samenzijn. Voor bewoners, bezoekers en zeker ook voor de organisaties. Van 12 tot en met 22 december slaan verschillende organisaties in Lelystad dan ook de handen ineen voor Lelystad geeft licht. Koopzondagen, speciale wandelingen, vette optredens: genoeg keuze voor iedereen.

Speciale Koopavonden en -zondagen
In het Stadshart zijn er tussen 12 en 22 december volop speciale koopavonden en –zondagen. Ook zijn er een aantal zaterdagen extra feestelijk aangekleed.
– Zaterdag 12 december: feestelijke uitreiking van ‘Wensen komen uit in de Promesse’. Daarnaast is er een speciale gratis foto actie in winterse sferen.
– Zondag 13 december: koopzondag in de Promesse. Voor de grote drukte uit alvast kerstinkopen doen in de sfeervolle Promesse.
– Zaterdag 19 december: laat op deze laatste zaterdag voor Kerst uw Kerstgeschenk feestelijk inpakken in de Promesse van 12.30 tot 16.30 uur. In de Kroonpassage is er ook volop gezelligheid met gratis lekkernijen en op de foto met de Kerstman.
– Zondag 20 december: ook op deze speciale koopzondag worden Kerstgeschenken feestelijk ingepakt in de Promesse. In de Kroonpassage staat de Kerstman van 13.00 tot 17.00 uur weer paraat voor foto’s.
Ook in andere delen van Lelystad zijn er speciale koopzondagen. Zo heeft Palazzo zondag 13 en zondag 20 december koopzondag. Perfecte plek om last minute een kerstboom te scoren! Uiteraard is zoals gebruikelijk Batavia Stad Fashion Outlet ook elke dag geopend. Shop tijdens de Wicked Winter Sale de leukste aanbiedingen in de heerlijkste sfeer. Winterverlichting, kerstbomen en oliebollen maken van het shoppen een complete ervaring.

Kerstfeest kent vele vormen
Naast lekker shoppen hoort uiteraard muziek ook bij een echt kerstfeest. Underground geeft hier op donderdag 17 december een geheel eigen invulling aan met ‘How To Throw A Christmas Party’. Een kerstfuif tussen ingetogen schoonheid en vlammende euforie. Fonkelende folk en onbedwingbare swing. Of zoals De Volkskrant het beschreef: ‘louterende kerstmuziek met knipoog’.

Nog veel meer activiteiten
Tijdens Lelystad geeft licht zijn er volop activiteiten door heel Lelystad. Om maar eentje te noemen: de Kerstparade op 22 december. Weten waar je moet zijn op welke dag? Kijk op www.lelystadgeeftlicht.nl voor meer informatie.

Het bericht ‘Lelystad geeft licht’ op veel verschillende locaties verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply