fbpx

Kom stoepkrijten in het Stadshart

Poster Buitenspeeldag 2016

De Nationale Buitenspeeldag staat voor de deur. Op woensdag 8 juni wordt er in het Stadshart weer een leuke middag georganiseerd. Het Agorahof wordt op deze middag opengesteld voor alle fantasierijke kinderen, die heel graag het plein kleur willen geven.

Vervolg op succes
Buitenspeeldag 2015 was een gillend succes, met ruim 300 kinderen was er reden voor een vervolg. Het hoogtepunt van vorig jaar was de kleurrijke regenboogloper waar ‘s avonds alle gasten van de eerste editie van Friends for War Child overheen liepen. Na het grote succes van vorig jaar worden kinderen hierbij opnieuw uitgenodigd voor een middag vol stoepkrijtplezier.

Agorahof voltekenen
Dit jaar tekenen kinderen wat er ook maar in ze opkomt, zoals een huis, de zon, papa of mama. City Marketing Lelystad zorgt ervoor dat er genoeg stoepkrijt, limonade en snoepjes aanwezig is. De Nationale Buitenspeeldag is gratis en de locatie is toegankelijk voor iedereen. Laat je fantasie de vrije loop en/of kom genieten van de mooie tekeningen in stoepkrijt. Het stoepkrijten begint om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Nationale Buitenspeeldag 2016
De Buitenspeeldag is een initiatief van de stichting Jantje Beton en televisiezender Nickelodeon. Op deze speciale dag gaan de schermen van Nickelodeon op zwart om zo kinderen te motiveren buiten te spelen. Meer informatie of meer weten over de verschillende activiteiten bezoek dan www.buitenspeeldag-jantjebeton.nl/

Meer informatie over de activiteit in het Stadshart is te vinden op de website van City Marketing Lelystad www.citymarketinglelystad.nl/buitenspelen

Het bericht Kom stoepkrijten in het Stadshart verscheen eerst op City Marketing Lelystad.