fbpx

Kerstparade definitief naar Lelystad op 22 december

Kerstparade

Het is officieel. Dinsdag 22 december komt de Kerstparade naar Lelystad. Ter ere van het 35 jarig jubileum van gemeente Lelystad maakt TWICE een speciale ‘Lelystad geeft licht’ Kerstparade. Dit is dezelfde organisatie die achter de SBS6 Kerstparade zat die in 2013 in Lelystad plaatsvond. Spektakel is dan ook gegarandeerd.

Lelystad geeft licht
De Kerstparade is een onderdeel van ‘Lelystad geeft licht’, een periode waarin alle Lelystadse krachten zich bundelen. Lelystad geeft licht vindt dit jaar plaats van 12 tot 22 december. Lelystad geeft licht is niet één evenement, maar een overkoepeling van allerlei evenementen van verschillende organisaties. Het vindt dan ook door heel Lelystad plaats.

Spectaculaire Kerstparade
Kerstmannen, rendieren, sneeuwpoppen, twee jaar geleden was het Stadshart er spectaculair goed mee gevuld. Welke wagens en figuren dit jaar van de partij zijn is nog even een verrassing maar dat het spektakel plaatsvindt op 22 december in het Stadshart is zeker. De Kerstparade begint om 18:00 uur, houd de kanalen van City Marketing Lelystad goed in de gaten voor meer informatie.

Lichtjesparade door verenigingen
Voor de Kerstparade uit loopt een ware Lichtjesparade ingevuld door verenigingen uit Lelystad. Met zelfgemaakte lampionnen en andere creatieve Kerstuitspattingen verlichten zij de straten van het Stadshart. Wilt u met uw vereniging of school meelopen in de Lichtjesparade? Neem dan contact op met Bart Visscher via be.visscher@lelystad.nl.

Het bericht Kerstparade definitief naar Lelystad op 22 december verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply