fbpx

Hanzewerk ontvangt eerste vrijwilligers T-shirt

a4b667b101.jpeg

Hanzewerk shirt sponsor

Vanaf donderdag kleurt Lelystad oranje met zwart dankzij alle hardwerkende vrijwilligers van LelySTART. Vandaag ontving Yorick Lindeman van Hanzewerk het eerste vrijwilligers T-shirt als dank voor het sponsoren van de shirts.

Vrijwilligers
Ruim 70 enthousiastelingen hebben zich aangemeld als vrijwilliger van LelySTART. Het grote aantal aanmeldingen en enthousiasme is overweldigend. Dankzij deze enthousiaste mensen kan een festival als LelySTART bestaan. Vanavond is de eerste kick-off bijeenkomst met de vrijwilligers waarbij zij ook de shirts ontvangen. Donderdag begint de opbouw en vanaf vrijdag gaat het evenement echt van start.

Mogelijk dankzij sponsoren
Dankzij Hanzewerk kunnen alle vrijwilligers in hetzelfde shirt gestoken worden. Deze samenwerking is voor beide partijen dan ook erg belangrijk. ‘Het is voor ons belangrijk lokale evenementen te sponsoren. LelySTART is het grootste evenement van Lelystad dat de bevolking samenbrengt met cultuur. Hanzewerk staat voor het lokaal samenbrengen van mensen en arbeid, dus dit is een perfect aanknopingspunt, aldus Yorick Lindeman van Hanzewerk. Naast Hanzewerk wordt LelySTART mogelijk gemaakt door de sponsoren Apollo Hotel Lelystad City Centre, Barendregt administratie + belastingen, BTV, de Eetalage, ECL, FlevoPost, Hanzewerk, iCLicks, Kartcentrum Lelystad, Mac3 Park, Neostrada, Ondernemersvereniging Stadshart Lelystad, de Promesse en restaurant/terras Jan Goos.

LelySTART is de traditionele opening van het culturele seizoen in Lelystad en vindt dit jaar plaats op 11, 12 en 13 september. Het festival wordt georganiseerd door Agora Theater, Kubus, Poppodium Underground, FlevoMeer Bibliotheek en City Marketing Lelystad.

Het bericht Hanzewerk ontvangt eerste vrijwilligers T-shirt verscheen eerst op LelySTART.

Het bericht Hanzewerk ontvangt eerste vrijwilligers T-shirt verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply