fbpx

Genomineerden Promotie Award 2015 bekend

Promotie Award

Stichting Bataviahaven, de 31e Nationale Oldtimerdag en Bataviawerf met de bioscoop hit Michiel de Ruyter maken kans op de Promotie Award 2015. Burgemeester Margreet Horselenberg reikt deze felbegeerde prijs uit op vrijdag 11 december tijdens City Marketing Live.

De afgelopen weken zijn de aanmeldingen binnengestroomd. Naast de drie genomineerden waren er nog tien andere kanshebbers: Kartcentrum Lelystad, Hartkliniek Lelystad, de Kubus Lelystad, PUUR Lelystad, Vrijwilligers ECL, Lely Sunday Afternoon, Huis voor taal, 30 jaar Bataviawerf, Nationale Stadsdichtersdag en Nederlands Film Festival voor Scholieren.

Een deskundige jury selecteerde de drie meest in het oog springende kandidaten op basis van hun bijdrage aan de promotie van Lelystad. De jury bestond uit Jop Fackeldey (voorzitter Promotie Award en Wethouder van de gemeente Lelystad), Hajé de Jager (ambassadeur van Lelystad), Cees Okkerse (ambassadeur van Lelystad), Andries Greiner (voorzitter Bedrijfskring Lelystad), Ruud Bootsma (voorzitter Evenementen Coördinatie Lelystad) en Tony Merkelbach (directeur/bestuurder City Marketing Lelystad). Daarbij was Anne Veldkamp (Projectleider Leisure, City Marketing Lelystad) als secretaris verantwoordelijk voor de puntentelling en verslaggeving. De drie genomineerden scoorden de meeste punten op de verschillende criteria.

‘De oogst is ieder jaar weer indrukwekkend. Niet voor niets waren we dit jaar genomineerd  als evenementenstad van Nederland. Ik ben er trots op dat zoveel mooie initiatieven strijden om deze prijs. De keus was niet makkelijk, maar we hebben weer een aansprekende winnaar’, aldus juryvoorzitter en wethouder Jop Fackeldey. Het aantal kandidaten voor de Promotie Award was erg gevarieerd, dit maakte het beoordelen nog lastiger dan vorige jaren’, completeert Tony Merkelbach, directeur/bestuurder City Marketing Lelystad.

Op vrijdag 11 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens City Marketing Live in Agora Theater. De bijeenkomst duurt van 15:00 tot 18:00 uur. Bent u benieuwd aan wie de 27ste Promotie Award wordt uitgereikt? Dan bent u van harte welkom! Meld u van tevoren wel nog even aan via info@citymarketinglelystad.nl.

Het bericht Genomineerden Promotie Award 2015 bekend verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply