fbpx

Carmen wint de Chalktrail met haar dolfijnentekening

Buitenspeeldag Chalktrail

De stoepkrijtmiddag tijdens de Nationale Buitenspeeldag was een groot succes met veel mooie tekeningen als gevolg. Dankzij Halfords kon City Marketing Lelystad een wedstrijd uitschrijven voor de mooiste tekening. Er zijn veel mooie tekeningen geüpload op de evenementenpagina van facebook.com/lelystad. Carmen had zo’n mooie tekening van een dolfijn gemaakt dat zij er uiteindelijk met de prijs vandoor ging.


Buitenspeeldag winnende tekening

Stoepkrijtmiddag
City Marketing Lelystad organiseerde de stoepkrijtmiddag in het Stadshart als onderdeel van de Nationale Buitenspeeldag, een initiatief van Jantje Beton. De middag was een groot succes met ruim 400 tekenende kinderen verspreid over de middag. De sfeer zat er goed in en de kunstwerken waren indrukwekkend.

Chalktrail
Voor de mooiste tekening heeft Halfords een Chalktrail beschikbaar gesteld. Ook gedurende de stoepkrijtmiddag had Halfords een fiets met Chalktrail op het plein gezet voor de kinderen om mee te spelen. Met de Chalktrail worden krijtjes achter een fiets gemonteerd waardoor kinderen grote rondjes, achtjes en andere figuren kunnen stoepkrijten. City Marketing Lelystad dankt Halfords voor deze bijdrage en bedankt alle kinderen voor een gezellige middag met veel mooie tekeningen.

Het bericht Carmen wint de Chalktrail met haar dolfijnentekening verscheen eerst op City Marketing Lelystad.