fbpx

Acteer jij in nieuwe campagnefilmpjes Lelystad?

B5 liggend

City Marketing Lelystad is bezig met een nieuwe campagne, gericht op natuur. Een onderdeel van deze campagne is een serie van 5 ludieke filmpjes die worden gemaakt door Klei. Voor deze filmpjes is City Marketing Lelystad op zoek naar Lelystedelingen met acteertalent die hier graag aan mee willen doen.

Lelystad geeft lucht
Sinds 2009 profileert Lelystad zich met de campagne ‘Lelystad geeft lucht’. Hieronder vallen iconische beelden als ‘Onze huismus’ en ‘Onze achtertuin’. Dit jaar ligt binnen deze campagne de focus van City Marketing Lelystad op toerisme, met specifieke aandacht voor natuur om de merkbeleving van Lelystad te versterken.

Campagnefilmpjes
In de serie van 5 filmpjes zien we een gezin uit Lelystad die op ludieke wijze het unieke karakter van de Lelystadse natuur laat zien. City Marketing Lelystad heeft als doel het gezin samen te stellen uit Lelystedelingen. Jaren acteer ervaring is geen vereiste, maar een beetje ervaring is wel een pre. Voor deze filmpjes is City Marketing Lelystad op zoek naar:
– Man in de leeftijdscategorie 30-40 jaar
– Vrouw in de leeftijdscategorie 30-40 jaar
– Jongen in de leeftijdscategorie 6-10 jaar
– Meisje in de leeftijdscategorie 6-10 jaar

Aanmelden?
Klinkt dit als iets voor jou? Mail dan voor vrijdag 22 april een kort introductiefilmpje naar info@citymarketinglelystad.nl. Het hoeft niks spectaculairs te zijn, een simpel webcam filmpje volstaat al. Let op! Aanmelding geeft geen garantie voor deelname. Aan de hand van de aanmeldingen wordt een selectie uitgenodigd voor een auditie. Houd er rekening mee dat de audities plaatsvinden tijdens kantooruren en dat de opnames in de eerste twee weken van mei zijn. Exacte data worden nader met de geselecteerden gecommuniceerd.

Het bericht Acteer jij in nieuwe campagnefilmpjes Lelystad? verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply