fbpx

Aanmelden voor Promotie Award kan tot 1 december

Promotie Award

Het is nog tot 1 december mogelijk om kandidaten voor de Lelystadse Promotie Award 2015 aan te melden. Wie heeft Lelystad het afgelopen jaar het beste op de kaart gezet? Wij, City Marketing Lelystad, horen graag wie volgens u de prijs verdient!

City Marketing Lelystad vindt dat mensen, bedrijven en instellingen die bijdragen aan de promotie van Lelystad een prijs verdienen. ‘Wij hopen op een groot aantal reacties’, aldus Tony Merkelbach, directeur/bestuurder van City Marketing Lelystad.

Jop Fackeldey, wethouder en juryvoorzitter: ‘Citymarketing doen we met zijn allen. Evenementen vormen daarin een heel waardevolle bijdrage. Daarom ben ik blij dat we met deze prijs de promotors van onze stad in het zonnetje kunnen zetten.’

De jury bestaat naast Fackeldey uit Andries Greiner, Hajé de Jager, Cees Okkerse, Ruud Bootsma en Tony Merkelbach. Zij kijken met name naar de promotionele- en publicitaire waarde, het bereikte effect en de mogelijkheid tot continuïteit.

Het is daarom belangrijk om te motiveren waarom de organisatie, persoon of activiteit heeft bijgedragen aan het positieve imago van de stad. De afgelopen jaren werd de felbegeerde prijs gewonnen door SBS6 Kerstparade (2014), De Nieuwe Wildernis (2013), LelySTART (2012).

De Promotie Award 2015 wordt uitgereikt tijdens City Marketing Live in december. Aanmeldingen kunt u tot 1 december sturen naar City Marketing Lelystad, Stadhuisplein 2a, 8232 ZX Lelystad, info@citymarketinglelystad.nl.

Het bericht Aanmelden voor Promotie Award kan tot 1 december verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply