fbpx

HISWA te water, Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad genomineerd voor Promotie Award

Het jaar zit er alweer bijna op. Dat betekent dat de jaarlijkse uitreiking van de Promotie Award weer voor de deur staat. Wie wordt dit jaar de winnaar van de felbegeerde prijs? HISWA te water, Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad zijn de genomineerden voor de Promotie Award 2019. De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 12 december tijdens City Marketing Live in AGORA Theater. Ook de Positiviteits Prijs en de Lelystadse Aanmoedigings Prijs van ECL worden die middag uitgereikt.

Promotie Award
De Promotie Award wordt toegekend aan de organisatie of het bedrijf welke zich het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad. HISWA te water, Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad hebben elk op hun eigen manier Lelystad op de kaart gezet. De winnaar krijgt een unieke award, die sinds 2016 ieder jaar ontworpen wordt door een andere kunstenaar. Dit jaar is de award gemaakt door de voormalig Lelystadse kunstenaar Wim Jonker.

Positiviteits Prijs
Dit jaar vindt voor de vierde keer ook de uitreiking van de Positiviteits Prijs plaats. De genomineerden van dit jaar zijn: Simone Veldt, Ger Koreman, Manon Geerlings, Jurrien Offerman, Tony Merkelbach, Sebastiaan Swalef en Michel de Jonge. Zij hebben allen een positieve bijdrage geleverd aan Lelystad. Echter, kan slechts één persoon winnen.

Lelystadse Aanmoedigings Prijs
Zoals voorgaande jaren is de eer aan Evenement Coördinatie Lelystad (ECL) om tijdens City Marketing Live haar Lelystadse Aanmoedigings Prijs (LAP) uit te reiken. Hiermee toont ECL haar waardering voor de organisatoren van kleinschalige en beginnende evenementen. Dit jaar zijn Lely Road To Lowlands Paradise, Avond-Survival in het Belevenissenbos en De Lelystadse Oogstdag de gelukkige genomineerden.

City Marketing Live vindt plaats op donderdag 12 december van 16:00 tot 19:00 uur in AGORA Theater.

Het bericht HISWA te water, Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad genomineerd voor Promotie Award verscheen eerst op City Marketing Lelystad.