fbpx

HISWA te water en Ger Koreman winnen Promotie Award en Positiviteits Prijs 2019

HISWA te water is de gelukkige winnaar van de Lelystadse Promotie Award 2019. Op donderdag 12 december mochten zij tijdens City Marketing Live in AGORA Theater de prijs in ontvangst nemen. De Positiviteits Prijs werd dit jaar uitgereikt aan Ger Koreman.

HISWA te water: ‘het walhalla voor ieder type watersporter’

“Toen wij een aantal jaar geleden naar een nieuwe locatie zochten, was Lelystad al snel gekozen. De ronde vorm van de haven maakt de locatie erg gezellig en uniek.” Aldus Paul Boomsma van HISWA te water. Het ambitieuze HISWA vervolgt: “Onze doelstelling voor 2021 is om de enige internationale bootshow van Nederland te zijn. Dat zou Lelystad écht op de kaart zetten.” Burgemeester Ina Adema: ”HISWA te water heeft onze stad gigantisch veel exposure en publiciteit gebracht. Het evenement heeft de kwaliteiten om het beeld dat mensen over Lelystad hebben te veranderen.”

 

Positieve promotie wordt beloond

De Promotie Award wordt jaarlijks overhandigd aan een individuele dienst, instelling, organisatie of bedrijf, welke zich openlijk op herkenbare en succesvolle wijze heeft ingezet voor de promotie van de stad. Elk jaar wordt de award ontworpen door een andere kunstenaar, dit jaar door Wim Jonker.

Naast HISWA te water, waren Stichting LichtjesParade Lelystad en Seabottom Lelystad genomineerd. Zij gingen naar huis met een oorkonde en een mooie bos bloemen.

 

Prijs voor Lelystedeling in hart en nieren

Ook individuen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom is de Positiviteits Prijs in het leven geroepen, voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Iemand die zich succesvol heeft ingezet voor positiviteit in de stad, oftewel; een echte ambassadeur van Lelystad in hart en nieren. “Ger staat niet bekend om het hebben van een grote mond of een groot netwerk, maar is juist geliefd door de positieve energie die hij uitstraalt. Figuren als Ger vormen de stad.”, aldus juryvoorzitter Janneke Sparreboom. Ger Koreman voelde zich erg vereerd met de prijs.

 

Lelystadse Aanmoedigings Prijs

Tijdens City Marketing Live mocht Evenementen Coördinatie Lelystad ook de jaarlijkse Lelystadse Aanmoedigings Prijs uitreiken. Dit jaar mocht Lely Road To Lowlands Paradise deze prijs in ontvangst nemen.

Het bericht HISWA te water en Ger Koreman winnen Promotie Award en Positiviteits Prijs 2019 verscheen eerst op City Marketing Lelystad.