fbpx

Heeft u al gestemd op Nationaal Park Nieuw Land?

stem-op-nationaal-park-nieuw-land

Geachte heer/mevrouw,

Nationaal Park Nieuw Land is genomineerd voor de titel ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’. Heeft u al gestemd? Dit kan tot 31 oktober via www.npnieuwland.nl of door NATUUR 07 te sms’en naar 1008.

De Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen, Marker Wadden en Markermeer vormen samen Nationaal Park Nieuw Land. Zij vertelt het unieke verhaal van de strijd tegen het water en het creëren van nieuw land. Een uniek verhaal waar we in Lelystad goed bekend mee zijn. Wat het extra bijzonder maakt: het ligt praktisch in onze achtertuin. Stem nu op Flevoland’s trots in de verkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’.

De verkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’ is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken. Staatssecretaris Martijn van Dam vraagt met de publieksverkiezing meer aandacht en waardering voor de Nederlandse natuur, in zowel binnen- als buitenland. Ook het verbeteren van kwaliteit en toegankelijkheid hiervan is een belangrijk uitgangspunt.

Nationaal Park Nieuw Land is een van de dertien genomineerden. De drie gebieden met de meeste stemmen worden tot winnaar benoemd. Elk winnend gebied ontvangt een bijdrage van maximaal €300.000 van het Ministerie van Economische Zaken. Dit wordt gebruikt om de kwaliteit en toegankelijkheid van het gebied verder te verbeteren en om de gebieden in binnen- en buitenland op de kaart te zetten.

Helpt u Nationaal Park Nieuw Land aan de overwinning? Stem nu via www.npnieuwland.nl of sms NATUUR 07 naar 1008. Bij voorbaat dank voor uw hulp!

Met vriendelijke groet,

City Marketing Lelystad

Het bericht Heeft u al gestemd op Nationaal Park Nieuw Land? verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply