fbpx

Greg Shapiro te gast tijdens City Marketing Live

greg-shapiro

De eerstvolgende editie van City Marketing Live op donderdag 8 december heeft een wel heel bijzondere gast: comedian Greg Shapiro. De Amerikaanse Nederlander is onder andere bekend van zijn rol als nieuwslezer in het satirische programma Comedy Central News, maar ook als begenadigd comedian.

City Marketing Live
De december-editie van City Marketing Live is traditiegetrouw een feestelijke afsluiter van het jaar. Naast de uitreiking van de Lelystadse Aanmoediging Prijs en de Promotie Award is er dit jaar een nieuwe prijs bijgekomen: de Positiviteits Prijs. Ook blikt City Marketing Lelystad terug op het afgelopen jaar.

Greg Shapiro
‘Met Greg Shapiro hebben we een echt knallende afsluiter binnengehaald, ik beloof veel hilariteit’, aldus Tony Merkelbach directeur/bestuurder City Marketing Lelystad. De comedian zit al jaren bij de beroemde comedy groep Boom Chicago uit Amsterdam. Greg Shapiro: ‘Als buitenlander, vind ik Flevoland een wonder. Als Jezus terug zou komen en op het water lopen, zouden de meeste mensen roepen ‘Het is een mirakel!’ Maar Nederlanders: ‘Mwah. Het is Flevoland. Dat doen wij sinds de jaren 70’.’

Bijeenkomst bijwonen?
Aanwezig zijn bij City Marketing Live op donderdag 8 december van 16:00 tot 19:00? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl en vermeld daarin met hoeveel personen u komt.

Het bericht Greg Shapiro te gast tijdens City Marketing Live verscheen eerst op City Marketing Lelystad.