fbpx

Giphart, Comedynight, Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes Nielson en Rootsriders

By 2 juli 2018 LelySTART No Comments

De zaterdagavond van LelySTART ziet er veelbelovend uit! Bij FlevoMeer Bibliotheek geeft Ronald Giphart een literaire lezing en bij Agora Theater kan men de lachspieren trainen tijdens Comedynight. Eerder werd al bekend gemaakt dat Nielson en Rootsriders de heupjes los zullen maken op het hoofdpodium tijdens de zaterdagavond. Hier voegt de organisatie nog een mooie naam aan toe: Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes. Dat belooft een mooie avond te worden!

Literaire lezing van Ronald Giphart
Voor Nederland Leest 2017 ging Ronald Giphart in samenwerking met het Meertens Instituut en de Universiteit van Antwerpen de uitdaging aan om samen met een robot een literair verhaal te schrijven. Het resultaat van het experiment is een kort verhaal dat Giphart samen met robot AsiBot schreef. Het werd opgenomen in de verhalenbundel ‘Ik Robot’ dat als geschenk verkrijgbaar was bij bibliotheken tijdens de looptijd van de campagne Nederland Leest 2017. Giphart brak door met zijn debuutroman Ik ook van jou. Zijn meest recente roman is Lieve, die in 2016 verscheen. Drie van zijn boeken werden verfilmd. Op zaterdagavond zal Giphart bij FlevoMeer Bibliotheek een literaire lezing verzorgen. Gratis kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.flevomeerbibliotheek.nl of aan de bibliotheekbalie.

Lachen, gieren en brullen tijdens Comedynight
Zoals de bezoekers van LelySTART inmiddels gewend zijn, zal Agora Theater ook deze editie een cabaretavond aanbieden. Tijdens ‘Comedynight’ op de zaterdagavond zullen er vier verschillende cabaretiers te zien zijn. Onbekend en nieuw talent, afgewisseld met een meer bekende naam als headliner. Twee cabaretiers voor de pauze, een na de pauze en natuurlijk een MC (Master of Ceremonies). Kom lachen, gieren en brullen en laat al je zorgen een avondje thuis.

Martijn Fischer, Nielson en Rootsriders op het hoofdpodium
Hij speelde van 2012 tot 2014 de rol van Hazes in de musical Hij Gelooft In Mij en herhaalde dat nog eens in de film Bloed, Zweet en Tranen, die in 2015 verscheen en waarmee hij een Gouden Kalf in de wacht sleepte. Martijn Fischer zingt daarmee niet alleen maar de hits van Nederlands meest bekende volkszanger, maar kruipt in zijn huid. Met onmiskenbare meezingers als De Vlieger, Zij Gelooft In Mij en Een Beetje Verliefd staat het optreden van Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes garant voor gezelligheid. Eerder werd al bekend gemaakt dat Nielson en Rootsriders zaterdagavond ook te bewonderen zijn op het hoofdpodium.

Het bericht Giphart, Comedynight, Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes Nielson en Rootsriders verscheen eerst op LelySTART.

Leave a Reply