fbpx

Foodstock maakt debuut in Lelystad

Het mooie Woldpark is dit jaar het decor voor de eerste editie van Foodstock Lelystad. Tijdens dit driedaagse evenement, van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli, kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.
De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock. Naast dat dit een leuke woordspeling is, heeft de organisatie ook bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto ‘3 days of peace and music’ en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Gedurende dit weekend zullen tientallen foodtrucks zorgen voor een zeer breed aanbod van kwalitatief eten uit alle windstreken. Inmiddels gaat Foodstock met 12 edities deze zomer haar 4e levensjaar in. Het Woldpark zal gedurende deze drie dagen fungeren als één groot openluchtrestaurant, er is een uitgebreid live muziekprogramma en de jongste bezoekers kunnen zich vermaken in het kinderdorp.

FT Productions, organisator van het Foodstock festival, is blij om voor het eerst Lelystad aan de agenda toe te kunnen voegen: “Het is een stad in opkomst waar steeds meer leuke evenementen plaatsvinden. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, dat is met het Woldpark meer dan gelukt. We merken nu al dat we meer dan welkom zijn in Lelystad en kunnen niet wachten om ons festival aan de inwoners te presenteren”.
Kijk voor meer informatie op:
www.festival-foodstock.nl

Het bericht Foodstock maakt debuut in Lelystad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply