Lelystad geeft lucht campagnefilmpjes

Een stad met veel ruimte en natuur

Heb je onze nieuwe campagnefilmpjes al gezien? Ze benadrukken de unieke kant van Lelystad, een stad met veel ruimte en natuur. Niet alleen in de unieke natuur(gebieden), in de gehele stad voel je de feestelijke en fysieke ruimte. Ruimte om te leven en om te groeien; voor inspanning en ontspanning. Ruimte om te onthaasten en te genieten van de natuur. Lelystad geeft lucht.

Wonen aan de golfbaan?

In Lelystad woon je in het groen met volop recreatiemogelijkheden. Van een prachtige natuurwandeling tot uitgebreid shoppen. Van een ontspannen zeiltocht tot actief op de golfbaan. En dat alles in een stedelijke omgeving en toch midden in de natuur.


Kamperen in je achtertuin?

In Lelystad woon je ruim en betaalbaar midden in de natuur. Woondromen worden werkelijkheid, van wonen in het bos tot midden in de duinen. En aan variatie in woonstijlen geen gebrek, Lelystad kent tal van nieuwbouwprojecten en kavels.


Crossbaan naast de deur?

In Lelystad vind je volop natuur. Van rustgevende parkjes tot ruige bossen, met alles daartussenin. Lelystad is de ideale plek voor een wandeling of fietstocht door het groen. Er zijn verspreid over de stad zoveel prachtige bossen dat je na een dag mountainbiken zo weer je achtertuin in rijdt.


Picknicken in de wildernis?

In Lelystad word je omgeven door natuur en heb je de Oostvaardersplassen als achtertuin. Geniet van dit unieke natuurgebied met alle flora en fauna en houd de ogen goed open, de wildernis komt verrassend dichtbij!


De stad als je speeltuin?

Met het bos in je achtertuin kun je in Lelystad overal rennen, springen en spelen. Er zijn regelmatig excursies, activiteiten en evenementen in de verschillende natuurgebieden. Natuurlijk is het ook heel spannend om het zelf te ontdekken.


Focus op natuur

Uit onderzoek in 2015 bleek dat mensen bij de vraag ‘Waar denk je aan bij Lelystad’ niet meteen aan natuur dachten. Echter, met de stelling ‘Rondom Lelystad is veel natuur en water’ was bijna iedereen het eens. Dit was voor City Marketing Lelystad een van de redenen om in 2016 op natuur te focussen. Door middel van onder andere deze filmpjes wordt ‘het merk Lelystad’ geladen door natuur en het gevoel van ruimte en vrijheid dat daar bij hoort.