fbpx

Buytenplaets Suydersee, Batavia Haven en De Lelystadse Boer genomineerd voor Promotie Award

Wie gaat er dit jaar met de Promotie Award vandoor? Camping Buytenplaets Suydersee, Stichting Batavia Haven en Stichting De Lelystadse Boer zijn genomineerd voor de Promotie Award 2018. De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 6 december tijdens City Marketing Live in Agora Theater. Ook de Positiviteits Prijs en de Lelystadse Aanmoedigingsprijs van ECL worden die middag uitgereikt.

Promotie Award
De Promotie Award wordt toegekend aan een instelling, organisatie of bedrijf die zich succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad. Camping Buytenplaets Suydersee, Stichting Batavia Haven en Stichting De Lelystadse Boer zetten Lelystad op de kaart, ieder op hun eigen manier. De winnaar krijgt een unieke award, die sinds 2016 ieder jaar ontworpen wordt door een andere kunstenaar. Dit jaar is de award gemaakt door de Lelystadse kunstenaar Lena Postuma.

Positiviteits Prijs
Voor de derde keer vindt dit jaar ook de uitreiking van de Positiviteits Prijs plaats. De genomineerden van dit jaar zijn: Ed Voigt, Franc Heijke, Hans Hoogveld, Manon Zandbergen, Michel de Jonge, Onno Vermooten, Pieter Hermus, Rein Overkamp, Team vrijwilligers Hospice ’t Hofje en Thomas Gerla. Zij hebben allen een positieve bijdrage geleverd aan Lelystad, maar er kan er slechts één winnen.

Lelystadse Aanmoedigingsprijs
Zoals voorgaande jaren is de eer aan Evenement Coördinatie Lelystad (ECL) om tijdens City Marketing Live haar Lelystadse Aanmoedigingsprijs (LAP) uit te reiken. Hiermee toont ECL haar waardering voor de organisatoren van kleinschalige en beginnende evenementen. Dit jaar zijn Zomerkamp van de Zeekadetten, Play voor Passion georganiseerd door SV Batavia en de Samenloop voor hoop genomineerd voor deze prijs.

City Marketing Live vindt plaats op donderdag 6 december van 16:00 tot 19:00 in Agora Theater.

Het bericht Buytenplaets Suydersee, Batavia Haven en De Lelystadse Boer genomineerd voor Promotie Award verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply