fbpx

Bomvol programma Lelystad geeft licht

DSC_0021

Van 9 tot en met 23 december staat Lelystad weer volledig in het teken van Lelystad geeft licht. Dit jaar is het programma voller dan ooit. Van muziekoptredens in het Stadshart tot een kerstmarkt in de natuur en nog veel meer!

Met de grote headliner Kerst met de Zandtovenaar heeft Lelystad een parel binnengehaald. Op donderdag 15 december van 19:00 tot 20:30 uur wordt het Agorahof omgetoverd tot het decor van een spectaculair televisie-evenement. Toegang is gratis!

Muziek en theater
Op vrijdagavond 9 december trapt ARTIFEST af met een Rock Night en een gevarieerd weekendprogramma volgt. Dans, theater, muziek, beeldende kunst; van 9 tot en met 11 december komt alles voorbij op het Stadhuisplein. Er wordt sowieso veel gedanst, want ook in Agora Theater gaan de voetjes van de vloer. Met Rhythm of the Dance heeft Agora Theater op 13 december een avond vol opzwepende dans en muziek op het programma staan. Dat feesten ook ingetogen en intiem kan bewijst Poppodium Underground met het festival Stille Nacht op zaterdag 17 december. Grote namen als Douwe Bob en Danny Vera knallen er uit, maar er is ook buitenlands singer-songwriter bezoek van onder andere Benjamin Francis Leftwich. Steengoede artiesten kom je een dag later ook tegen in Agora Theater. Op zondag 18 december brengen de mannen van Frommermann alles: van hemelse melodieën tot onverslijtbare evergreens, én natuurlijk ook die medley van kersthits die je hoopte nooit meer te horen.

Sfeervol shoppen
Tijdens Lelystad geeft licht is het sfeervol shoppen op verschillende locaties. Wat denk je bijvoorbeeld van shoppen in Natuurpark Lelystad op 17 december? Op de Kerstmarkt vind je de leukste spulletjes, lekkerste hapjes en natuurlijk veel gezelligheid voor de toegangsprijs van slechts €1. Natuurlijk zijn de standaard shopdagen in het Stadshart extra feestelijk aangekleed. Verder zijn er extra koopavonden, koopzondagen en op 23 december een kerstbraderie. In de Promesse zijn de Magische Wens Weken: bij €10 of meer lever je de kassabon samen met de ingevulde wensflyer in en wie weet wordt jouw wens werkelijkheid! Ook in Batavia Stad Fashion Outlet wordt er tussen de kerstbomen en winterlichtjes geshopped met kortingen oplopend tot wel 70%. Een heel bijzondere markt dit jaar ook bij Stichting Zuiderzee Zwerfdieren in de Jol: een kerstfair waarbij de opbrengst naar de (zwerf)dieren gaat.

Compleet programma
Het bovenstaande is slechts een greep uit alle activiteiten tijdens Lelystad geeft licht. Uiteraard informeren we je komende tijd ook nog over alle andere activiteiten, maar houd voor up to date informatie ook www.lelystadgeeftlicht.nl in de gaten. Voor sommige programmaonderdelen worden tickets verkocht, ook deze informatie is op de site te vinden.

Het bericht Bomvol programma Lelystad geeft licht verscheen eerst op City Marketing Lelystad.