fbpx

Barry Porsius nieuwe directeur/bestuurder City Marketing Lelystad

De Raad van Toezicht van City Marketing Lelystad heeft Barry Porsius (44) uit Lelystad benoemd tot nieuwe directeur/bestuurder. Hij volgt hiermee per 1 november de huidige directeur Tony Merkelbach op, die eind dit jaar vertrekt.

Ervaring Barry Porsius
Porsius, momenteel werkzaam als consultant via zijn eigen bedrijf Brandalicious, heeft veel marketingervaring en is als geboren en getogen Lelystedeling goed bekend met de stad. Door zijn rol als lid van de Raad van Advies bij de oprichting van City Marketing Lelystad in 2009 is hij goed op de hoogte van de ontstaansgeschiedenis van de organisatie. Barry Porsius kijkt er naar uit te starten met deze nieuwe uitdaging: ‘Fantastisch om mijn steentje bij te mogen dragen aan het merk Lelystad!’, aldus Porsius.

Toekomst City Marketing Lelystad
Er vinden de komende tijd veel ontwikkelingen plaats voor City Marketing Lelystad. Naast de aanstelling van de nieuwe directeur loopt ook een traject van een strategisch meerjarenplan 2020-2030. Samen met het huidige team van City Marketing Lelystad gaat Barry Porsius invulling geven aan de huidige en toekomstige ambitieuze plannen en doelstellingen van de organisatie.

Aanstelling
De Raad van Toezicht is enthousiast over zijn aanstelling. ‘Met Barry Porsius hebben we iemand in huis gehaald met lokale kennis en verstand van citymarketing’, aldus Cees van Bemmel, voorzitter. De maanden november en december gebruikt de huidige directeur Tony Merkelbach voor het overdragen van zijn werkzaamheden en het afronden van een aantal lopende projecten. Na ruim vijf jaar directeurschap vertrekt Tony Merkelbach aan het einde van dit jaar bij City Marketing Lelystad.

Het bericht Barry Porsius nieuwe directeur/bestuurder City Marketing Lelystad verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply