fbpx

Agora presenteert gevarieerd programma 2018-2019 met veel toppers

Op 14 mei is het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2018-2019 gepresenteerd. Het is een veelzijdig programma met grote namen, verpakt in een nieuw jasje. Want, zo vertelt programmeur Jan Gras: ‘Artiesten staan graag in Lelystad en kiezen voor Agora boven andere theaters in het land’. De uitnodigende brochure heeft een nieuwe lay-out en een nieuwe vorm.

Cabaret
Cabaret is een speerpunt voor het nieuwe seizoen. Daarom wordt het cabaret weer rijk vertegenwoordigd met grote namen als: Bert Visscher, Guido Weijers, Freek de Jonge, Thomas Acda, Brigitte Kaandorp, Paul de Leeuw en Daniel Arends. Met daarnaast veel nieuw talent in de kleine zaal, zoals Nabil, Rayan Panday, Eva Crutzen en Patrick Lauerij.

Dans
Ook voor dans worden er weer mooie voorstellingen aangeboden. Zes dansvoorstellingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook dit seizoen met vertrouwde namen als Introdans en The Junior Company van het Nationale Ballet, een nieuwe oogstrelende productie van ´Another Kind of Blue´ en twee voorstellingen in het Nationale Theaterweekend.

Toneel
Agora is niet bang om risico te nemen op het gebied van toneel. Er komen producties als ‘De Vader’ met Hans Croiset en Johanna ter Steege en ‘Niks te verbergen’ van De Verleiders naar Lelystad. Hetzelfde geldt voor het toneelstuk dat is gebaseerd op het boek ‘Kom hier dat ik u kus’ van Griet op de Beeck. Ook wil de Agora verschillende arrangementen gaan bieden met zowel een ladies night als een echte mannenavond.

Muziek
Dit seizoen komt er meer klassieke muziek door het succes van het afgelopen seizoen maar er verschijnen ook coverbands: Agora biedt alles. Apollo Ensemble, Tom Koopman met het Amsterdamse Baroque Ensemble en Tania Kross, die de opera ‘Carmen’ vertolkt op het podium. In het lichtere genre komen Harrie Jekkers (met het klein Orkest), Slagerij van Kampen, Edsilia Rombley en de Edwin Evers Band langs. Daarnaast is er dus veel te genieten van coverbands en speciale acts als: The Dutch Eagles, ABBA GOLD, Pink Project en Simon & Garfunkel Acoustic.

Kinder- en familievoorstellingen
Agora heeft dit seizoen een breed aanbod van kinder- en familievoorstellingen. De doelgroep verjongt en Agora houdt hier goed rekening mee . Bonte Hond komt met een kleine productie en organiseert een festival dag in de meivakantie, ook komen er populaire producties als Juf Roos, Het Zandkasteel en Masha en de Beer naar Lelystad.

Kaartverkoop
Wie tussen dinsdag 15 mei en woensdag 23 mei minimaal 4 voorstellingen boekt wordt ´Vroegboeker´ en heeft recht op vele voordelen. Zo krijgen Vroegboekers onder andere een gratis rondleiding achter de schermen, mogen zij gratis naar alle inleidingen (inclusief koffie of thee) en krijgen zij voorrang bij bijgeboekte voorstellingen. Start losse kaartverkoop: donderdag 24 mei om 10:00 uur.

Het bericht Agora presenteert gevarieerd programma 2018-2019 met veel toppers verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply