fbpx

Adopteer een oma van de troon gestoten? Reclamemast heeft een nieuwe look!

Wie kent hem niet? De grote reclamemast naast de A6 en op het industrieterrein. Vorige week is de mast nieuw, energiezuinig leven ingeblazen. De welbekende ‘adopteer een oma’ en drie andere advertenties zijn vanaf heden vervangen door twee gloednieuwe uitingen.

Omgebouwd naar energiezuinig
De vernieuwde mast is vanaf heden opgedeeld in twee vlakken in plaats van vier, een groot reclame vak en een reclame balk daar boven. De mast stond er een tijd wat treurig bij maar daar is nu verandering in gekomen. De mast is geheel schoongemaakt en heeft een sprankelende nieuwe look met verlichting vanaf de onderkant. Zo zijn de reclame uitingen ook in het donker zichtbaar. Ook is de mast voorzien van energiezuinige verlichting. Dit geheel zorgt voor een fris nieuw beeld wanneer je de stad in rijdt. Mocht je geïnteresseerd zijn in adverteren op de vernieuwde mast dan kan je terecht bij City Marketing Lelystad.

Het bericht Adopteer een oma van de troon gestoten? Reclamemast heeft een nieuwe look! verscheen eerst op City Marketing Lelystad.