fbpx

Aanmeldingen voor Promotie Award en Positiviteits Prijs

Het is weer tijd voor de Promotie Award en de Positiviteits Prijs. Heeft u al een bedrijf aangemeld voor de Promotie Award of een persoon voor de Positiviteits Prijs? Welk bedrijf, organisatie, instelling of persoon heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? Wacht niet langer en meld de kandidaten vóór maandag 25 november aan via www.lelystadgeeftlucht.nl/awards

Promotie Award: voor bedrijven, organisaties en instellingen
De Promotie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf, de organisatie of instelling die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad. Denk bijvoorbeeld aan het halen van landelijke media, het organiseren van een geslaagd evenement, het creëren van werkgelegenheid en zo tal van andere voorbeelden. Deze unieke Promotie Award wordt ook dit jaar weer gemaakt door een Lelystadse kunstenaar.

Positiviteits Prijs: voor positieve personen
Ook dit jaar worden de individuen in het zonnetje gezet. De Positiviteits Prijs is bestemd voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Dit kan zijn door zich lokaal in te zetten maar ook het behalen van nieuwswaarde of ander soort publiciteit kan hier een onderdeel van zijn. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging: een echte ambassadeur! Herkent u iemand in uw omgeving in deze omschrijving? Stuur uw aanmelding in!

De prijsuitreiking
City Marketing Lelystad hoort graag wie volgens Lelystad de prijzen verdient! Kanshebbers kunnen tot maandag 25 november worden aangemeld. Dit kan alleen door het aanmeldformulier op www.lelystadgeeftlucht.nl/awards in te vullen. Nadat de aanmeldingen binnen zijn worden deze beoordeeld door een deskundige jury. De winnaars worden tijdens City Marketing Live op donderdag 12 december bekendgemaakt.

Het bericht Aanmeldingen voor Promotie Award en Positiviteits Prijs verscheen eerst op City Marketing Lelystad.