fbpx

Aanmelding Promotie Award en Positiviteits Prijs sluit 24 november

promotie-award

Heeft u al een bedrijf aangemeld voor de Promotie Award of een persoon voor de Positiviteits Prijs? Dit kan nog tot en met 24 november! Wacht niet langer en meld uw kandidaat met een korte motivatie aan via info@citymarketinglelystad.nl.

Promotie Award
De Promotie Award is al jaren een felbegeerde prijs. Welk bedrijf, organisatie of instelling heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? De winnaar ontvangt een unieke award. Vanaf dit jaar een nieuwe traditie: ieder jaar wordt de award door een andere Lelystadse kunstenaar gemaakt. Dit jaar is de eer aan Margreet Horselenberg, als afsluiting van alle jaren waarin zij veel voor Lelystad heeft betekend.

Positiviteits Prijs
De afgelopen jaren van de Promotie Award hebben ons geleerd dat individuele personen vaak werden ondergesneeuwd door grote organisaties. Ook was de drempel voor mensen erg hoog om een individu aan te melden. Een goede reden voor een nieuwe award: de Positiviteits Prijs, bestemd voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur! Herken jij een familielid, collega of misschien wel jezelf in deze omschrijving? Stuur je aanmelding gelijk in!

Deadline
Alle aanmeldingen moeten vóór 25 november bij City Marketing Lelystad binnen zijn. Alle aanmeldingen worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury. Voor de Promotie Award worden drie kanshebbers genomineerd en daaruit wordt een winnaar gekozen. Voor de Positiviteits Prijs is iedereen genomineerd en wordt er alleen een winnaar benoemd. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens City Marketing Live op donderdag 8 december van 16:00 tot 19:00. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee u komt.

Het bericht Aanmelding Promotie Award en Positiviteits Prijs sluit 24 november verscheen eerst op City Marketing Lelystad.