fbpx

Aanmelden voor Promotie Award en Positiviteits Prijs kan nog

Heeft u al een bedrijf aangemeld voor de Promotie Award of een persoon voor de Positiviteits Prijs? Dit kan nog tot 20 november! Wacht niet langer en meld uw kandidaat met een korte motivatie aan via info@citymarketinglelystad.nl.

Promotie Award
De Promotie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf, de organisatie of instelling die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad. De winnaar ontvangt een unieke award, gemaakt door een Lelystadse kunstenaar.

Positiviteits Prijs
Er is ook aandacht voor individuen die een positieve bijdrage hebben geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur van Lelystad! Herken jij een familielid, collega of misschien wel jezelf in deze omschrijving? Stuur je aanmelding gelijk in!

Deadline
Alle aanmeldingen dienen vóór 20 november bij City Marketing Lelystad binnen te zijn. Alle aanmeldingen worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury. Voor de Promotie Award worden drie kanshebbers genomineerd en daaruit wordt een winnaar gekozen. Voor de Positiviteits Prijs is iedereen genomineerd.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens City Marketing Live op donderdag 7 december van 16:00 tot 19:00. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee u komt.

Het bericht Aanmelden voor Promotie Award en Positiviteits Prijs kan nog verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply