fbpx

Aanmelden Lelystad geeft licht kan tot 1 november

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen op Lelystad geeft licht zijn al in volle gang. City Marketing Lelystad is dan ook op zoek naar Lelystadse activiteiten die plaatsvinden van 7 tot en met 23 december en aansluiten op Lelystad geeft licht.

Lelystad geeft licht staat voor samen zijn, warmte, licht, liefde en gezelligheid. Heeft u tussen 7 en 23 december een activiteit die aansluit op deze kernwaarden? Meld u dan voor 1 november aan door het formulier op www.lelystadgeeftlucht.nl/aanmelden in te vullen.

‘Lelystad geeft licht begint echt volwassen te worden. Naast de hoeveelheid activiteiten is het vooral ook de professionaliseringsslag van de activiteiten waar we trots op zijn’, aldus Anne Veldkamp, Projectleider Events van City Marketing Lelystad.

Vorig jaar was Lelystad geeft licht een groot succes met verschillende activiteiten door heel Lelystad. Bijvoorbeeld de LichtjesParade die 7.000 bezoekers trok, met een spetterende eindshow was dit de perfecte afsluiter van 50 jaar Lelystad.

Het bericht Aanmelden Lelystad geeft licht kan tot 1 november verscheen eerst op City Marketing Lelystad.

Leave a Reply