Stadspromotie

Citymarketing doe je met elkaar, dat kan één organisatie niet alleen. Help je mee met de promotie van de stad? Download hier gratis en rechtenvrij al je benodigde materialen. Mis je iets? Neem gerust contact op met City Marketing Lelystad via info@citymarketinglelystad.nl of 0320-262404.

Lelystad geeft lucht

Lelystad is een stad van ruimte. Ruimte om te leven en om te groeien. Om te onthaasten. Ruimte om te wonen en te werken. Om te genieten van de natuur die in ieder aspect van de stad terug komt. Omdat de ruimte en lucht in de hele stad voelbaar is, mag iedereen in de stad ook Lelystad geeft lucht uitdragen.

logo_lelystadgeeftlucht_CMYK

logo_lelystadgeeftlucht_BLACK

logo_lelystadgeeftlucht_WIT

Als iedereen het Lelystad geeft lucht-logo gebruikt wordt uiteindelijk iedereen er ook sterker van. Uiteraard zijn er wel een paar regels zodat we er met z’n allen voor zorgen dat het een sterk merk blijft die niet wordt afgezwakt.

  • Het logo mag niet verbasterd worden, geen variaties of toevoegingen tekst.
  • Gebruik het logo niet zonder het beeldmerk.
  • Verander de kleuren van het logo niet.
  • Gebruik het full colour logo op een witte achtergrond, zwart op licht gekleurde achtergronden en wit op donker gekleurde achtergronden.
  • Bekijk ook onze Brand Guidelines en neem bij vragen gerust contact op met City Marketing Lelystad.

Onze campagnebeelden

In Lelystad gaat het allemaal net een beetje anders. Onze bedrijfsruimtes zijn groener, omdat uitgestrekte natuurgebieden ons omsluiten. Onze rijtjeshuizen zijn verrassender, omdat eigenzinnige architectuur de standaard is. We golfen in de achtertuin, varen een rondje met een zeilklipper en hebben onze eigen polderbaan. Het is allemaal net een beetje anders, omdat je het zelf nog in kunt vullen. Kijk op www.lelystadgeeftlucht.nl en ontdek het zelf.

 

(!) Als iedereen de campagnebeelden gebruikt wordt uiteindelijk iedereen er ook sterker van. Uiteraard zijn er wel een paar regels zodat we er met z’n allen voor zorgen dat het een sterk merk blijft die niet wordt afgezwakt.

  • Het campagnebeeld mag niet verbasterd worden, geen variaties of toevoegingen tekst.
  • Gebruik het campagnebeeld niet zonder het logo/ tekst lelystad geeft lucht.
  • Verander de kleuren of uitsnede niet.
  • Bekijk ook onze Brand Guidelines en neem bij vragen gerust contact op met City Marketing Lelystad.

Campagnefilmpjes

In Lelystad zit je midden in de natuur. Of je nou gaat golfen, ontbijten of naar school gaat: de natuur is overal, het zit in het DNA van de stad.

Wonen aan de golfbaan?
In Lelystad woon je in het groen met volop recreatiemogelijkheden. Van een prachtige natuurwandeling tot uitgebreid shoppen. Van een ontspannen zeiltocht tot actief op de golfbaan. En dat alles in een stedelijke omgeving maar toch midden in de natuur.

Kamperen in je achtertuin?
In Lelystad woon je ruim en betaalbaar midden in de natuur. Woondromen worden werkelijkheid, van wonen in het bos tot midden in de duinen. En aan variatie in woonstijlen geen gebrek, Lelystad kent tal van nieuwbouwprojecten en kavels.

Crossbaan naast de deur?
In Lelystad vind je volop natuur. Van rustgevende parkjes tot ruige bossen, met alles daartussenin. Lelystad is de ideale plek voor een wandeling of fietstocht door het groen. Verspreid over de stad zijn er zoveel prachtige bossen dat je na een dag mountainbiken zo weer je achtertuin in rijdt.

Picknicken in de wildernis?
In Lelystad word je omgeven door natuur en heb je de Oostvaardersplassen als achtertuin. Geniet van dit unieke natuurgebied met alle flora en fauna en houd de ogen goed open, de wildernis komt verrassend dichtbij!

De stad als je speeltuin?
Met het bos in je achtertuin kun je in Lelystad overal rennen, springen en spelen. Er zijn regelmatig excursies, activiteiten en evenementen in de verschillende natuurgebieden. Natuurlijk is het ook heel spannend om het zelf te ontdekken.


Foto’s en teksten
In Lelystad zijn we dol op fotograferen. Of het gaat om toerisme, woningen, bedrijven, evenementen of de geschiedenis: de stad blinkt uit in prachtige plaatjes.

Toerisme
Naast ruimte en natuur biedt Lelystad alle faciliteiten van een moderne stad. Voor de liefhebbers zijn er volop mogelijkheden om cultuur te snuiven of uitgebreid te winkelen. Neem bijvoorbeeld Batavia Stad Fashion Outlet, met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers! Maar ook Nieuw Land Erfgoedcentrum en de Bataviawerf zijn populair bij jong en oud. Boeiende musea waar de geschiedenis weer tot leven komt! En eten buiten de deur? Geen probleem in Lelystad. Genieten van een glas wijn of heerlijke maaltijd doe je aan de haven met uitzicht over het water, of op één van de gezellige terrassen in het stadshart. Meer informatie over wat er te doen is in Lelystad? Kijk op www.vvvlelystad.nl

Wonen
Wonen aan het water, of dichtbij het bos? Bouwen naar eigen wens en ontwerp, zelf of met anderen? Geen woonwens is te gek. Lelystad geeft je alle ruimte en vrijheid.
Lelystad kent een ruime en verrassende variatie in woonstijlen en woonmogelijkheden. Met het groene karakter van de stad en de onbegrensde ruimte is elke woondroom in Lelystad mogelijk. Wonen aan de golfbaan, in het groen, op of aan het water, of juist midden in de stad. In Lelystad woont u ruim en betaalbaar geheel naar eigen wens. Meer informatie over wonen in Lelystad? Kijk op www.woneninlelystad.nl

Bedrijven
Lelystad biedt ruimte op de nieuwe goed ontsloten bedrijfslocaties die zijn gelegen aan de rand van de stad. En dit alles op slechts 40 minuten rijden van Amsterdam en centraal gelegen in Nederland. De uitstekende weg-, water-, spoor- en (toekomstige) luchtverbindingen en scherpe grondprijzen maakt het voor ondernemers aantrekkelijk om te investeren in deze locaties. Lelystad biedt ondernemers de ruimte om zich te ontwikkelen. Lelystad geeft lucht. Meer weten over bedrijfsvestigingen in Lelystad? Kijk op www.lelystadopportunities.com

Evenementen
Lelystad zit vol variatie en verrassingen. Het hele jaar door zijn er evenementen. Het aanbod loopt uiteen van grootschalig tot knus, van binnenshuis tot buiten en van actief tot ontspannend. Evenementen maken de stad en de variatie past perfect bij Lelystad. Van unieke historie op de Nationale Oldtimerdag naar hard meezingen met grote artiesten op LelySTART. Meer informatie over welke evenementen geplanned zijn in Lelystad? Kijk op www.vvvlelystad.nl

Geschiedenis
Lelystad is een van de jongste steden van Nederland, maar daardoor is de geschiedenis niet minder indrukwekkend. Misschien zelfs wel indrukwekkender: op hoeveel plekken kan je lopen waar honderd jaar geleden nog water was? Lelystad dankt haar naam aan de ingenieur die het plan bedacht om de Zuiderzee af te sluiten: Cornelis Lely. In 1950 werd Perceel P aangelegd, het Werkeiland in het midden van het IJsselmeer. Vanuit het werkeiland werd er hard gewerkt aan een bouwput die werd gegraven voor het Gemaal Wortman, een van de drie gemalen die bij de drooglegging van Oostelijk Flevoland werden gebruikt. Perceel P werd omgedoopt tot Werkeiland Lelystad-Haven en het begin van Lelystad was werkelijkheid. Het werkeiland is samen met het gemaal Wortman nog steeds een bijzondere bezienswaardigheid in Lelystad.